A Facebookot csak egy csoport miatt használnám, be tudom állítani, hogy SENKI se tudjon rámkeresni és bejelölni?
Figyelt kérdés
Az iskola miatt kellene,állítólag ha valaki a szak csoportjához tartozik a face-en,csomó hasznos információhoz jut.Én pedig csak erre akarnám használni a facebookot.2013. szept. 2. 21:02
1/3 2xSü válasza:
Ha nem adsz meg semmiféle információt a neveden kívül, akkor hiába keresnek rád, nem nagyon lesznek tőle okosabbak. Ha nem akarod a barátaidat látni, akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyod az esetleges bejelöléseket és kész. Nincs mit beállítani ezen, egyszerűen csak ne használd a Facebook többi funkcióját.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
Akkor biztos be fognak jelölni,mert nem túl gyakori a nevem.....na mindegy,kár hogy nem lehet beállítani azt hogy ne találjon rám senki,vagy tud valaki ötletet erre?
2013. szept. 14. 22:11
3/3 2xSü válasza:
> Akkor biztos be fognak jelölni,mert nem túl gyakori a nevem
1. Nem kell feltétlenül a saját nevedet írni.
2. És ha bejelöl valaki, akkor mi van? Attól még az adott szak csoportjában történeket látod, nem? Ha akarod, elfogadod a tényleges ismerősök bejelöléseit. Ha meg még ennyit sem akarsz rá szánni, hát akkor nem jelölöd őket vissza. Nem hiszem, hogy attól, hogy az egyik ikon a bal felső sarokban más színű, az bármiben is akadályozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!