Keresek egy videót. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy videómegosztón láttam egyszer egy videót (nem tudom melyiken) melyben egy nagy városi irodaház egyik irodájában egy cég alkalmazottai énekeltek, vagyis csak tátogtak egy nótára. a kamera folyamatosan haladt mindig más kollégát mutatva, akik egy egy szót vagy sort tátogtak csak el a dalból. szerepelhettek vagy 20-an 30-an a klipben. (A dalszövegnek annak idején utána néztem angolul valami olyasmiről volt benne szó hogy elvesztette az énekes a karját vagy valami ilyesmi, de erre mérget nem vennék, viszont egész vidám hangulatú nóta volt egyébként:) egyébként a videóban szereplők tényleg egy cég alkalmazottai voltak, talán valami internetes cégé és több egyéb videójuk is fel volt töltve erre a videómegosztóra. ha valaki esetleg tudja miről hadoválok, netán még a linket is megadná, azt nagyon szépen megköszönném:)2009. nov. 29. 20:30
1/1 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ,de ha jól értem vmi vidám videót keresel.Nem tudom hallottál e már a Flash Mob -ról , azaz Magyarul Villámcsődületről.Ha beírod a keresőbe,tudsz róla informálódni,az is egy ilyen könnyed,vicces dolog,én szeretem gyűjteni őket! A legjobbakat megtalálod ezen a linken,a kedvencek között! Remélem ennek is örülsz azért,és remélem tetszeni fognak! (főként táncosak vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!