Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a legolcsóbb modemes...

Melyik a legolcsóbb modemes internet (mint ami a vodafonenak is van) most a piacon ami hosszútávra is olcsó?

Figyelt kérdés
Tehát hogy nem csak pár hónapig akciós áru, hanem olyan 3000 ft havonta, és havi 5gb körüli a havi letöltés? Most vodafonunk van, amiről át kell váltani tarifacsomag megszűnése miatt más tarifájúra, de a legkedvezőbb is ez: internet basic 4 GB-ig szélessávú, 6 hónapig 4000helyett 1800ft, majd 18 hónapig havi 3600... na igen, de 18 hónap után mennyi lenne?? Újabb 2éves hűségszerződéssel lehet igénybe venni..
2009. nov. 29. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondold meg, mert az igaz, hogy van ez a kedvezmény, de ha lejár? Nekem két évig volt Internet Plus-om, 5G, 5000 ft havonta, nagyon jó, E220-as modemmel. Aztán lejárt és új szerződést kötöttem, azonos feltételekkel. Erre föl átkos pártjaik és kormányunk felemelte az ÁFÁT, minek akar a pórnép olcsó netet?! 25%-os ÁFA emelés, 5500 ft lett belőle. Ne tervezz előre, mert ki tudja, milyen adóemelést fognak még kitalálni???
2009. nov. 29. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is Vodás vagyok, júniusban váltottam az Internet Fix-ről, nekem is lejárt a szerződésem. Most 1 éves szerződésem van, 4000 lett volna, de amiatt az átkozott ÁFA miatt lett belőle 5500 forint havonta. Hogy mi lesz 18 hónap után? Ki tudja?
2009. nov. 29. 22:55
 3/4 A kérdező kommentje:
akkor elvileg le is jár a 2év, max lemondjuk:) átáltunk a vodanak másik csomagjára, nem arra amit irtam, a picivel drágábbra... ha drágább lesz, megb.szom őket XDXD köszi a válaszokat:)
2009. dec. 26. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ÁFA emelést a kormány találta ki, nekik úgy látszik a net LUXUS, milliomosok hülye kölkeinek nem gond fizetni. A többi meg fizessen, ha tud, ha meg nem, akkor ne akarjon netet!
2009. dec. 27. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!