Gyors internetet keresek,a mostani (1MB/s kábelmodem) helyett.A FiberNet.hu oldalon találtam előfizetéseket,a kábelmodemes internetnél a következő árakkal:
4mb/s 9780 ft/hó
8mb/s 10740 ft/hó
10mb/s 17280 ft/hó
És akkor a LAN internetek:
10mb/s 2500 ft/hó
15mb/s 3500 ft/hó
20mb/s 4500 ft/hó
Ebben mi a pláne?
a LAN kapcsolat a Fibernetnél adatforgalommal működő lenne,tehát egy bizonyos adatforgalom után külön kell fizetni??
Kérlek,konkrét válaszokat adjatok,ne olyat,hogy nézz körül az oldalukon,mert körülnéztem,és nem írnak semmi erre utalót. Előre is KÖSZI!
2009. ápr. 16. 17:24
1/5 anonim válasza:
Csak egy baráti tanács, a fibernetet kerüld mert voltak már vele gondok. Ehelyett ezt nézd meg ha ez nem éri meg akkor semmi. [link]
2009. ápr. 16. 17:50
2/5 A kérdező kommentje:
:D ja,egyébként most is fibernetem van :D tudom milyenek...
2009. ápr. 16. 18:05
3/5 anonim válasza:
A LAN netnél az a lényeg, hogy egy helyre bekötnek egy viszonylag nagy sávszélességű vonalat, és azt osztják szét több ember között. Vagyis pl. egy panelházba bekötnek 1 db 100 megabites vonalat, és azt osztják szét 10 megánként 10 embernek. Ilyenkor ugyanazt az ip címet használja mindenki, aminek azért lehetnek hátrányai, pl rapidshare-nél nem tudsz letölteni, ha más is tölt az adott ip-n; ha egy szomszédodnak sikerült kitiltatnia magát egy fórumról, ahol ip-t szűrnek, oda te sem tudsz többet belépni; sok fórumon egy ip-ről csak egy reget fogadnak el, így csak egyikőtök tud regelni stb...
2009. ápr. 16. 18:59
4/5 A kérdező kommentje:
értem már.tehát ez nálunk nemigazán valósítható meg..:(
sorházban lakunk (budaörs) és nemhiszem ,hogy a mi kedvünkért lecserélnék a szomszédok az internet kapcsolatukat :( ráadásul ahogy elnéztem még a digikábelnek még budaörsön LAN-ja sincs.(honlapon nincs feltűntetve)
2009. ápr. 16. 19:11
5/5 anonim válasza:
Budaörsön nincs Lan bekötésre lehetőség. És nem kell adatforgalom után fizetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!