Tapasztalatok a BTEL.hu internet szolgáltatóról? (Szolgáltató váltás)
Gts Datanet ügyfél vagyok T-com vonalon.
De godolkoztam már szolgáltató váltáson Btel kedvező áron kínál nagyobb ADSL csomagokat.
Tapasztalatok a szolgáltatóval kapcsolatóval kapcsolatban? Tényleg olyan rosszak mint ahogy régen sokan írták a neten? Válaszokat előre is T H X.
Értem köszi.
És a számlázási rendszerük tényleg olyan szőrnyű?
Rendben köszönöm!!
Btel SOHA, ezeket olvasva.
Közben már találtam másikat Externet jónak látszik!:)
Azért ez a szökőévente lesz neted elég nagy túlzás.
De bekell látni kb. 2-3 naponta biztosan elfog menni 10 percre. Csak akkor van baj, amikor ez a 10 perc több óra és már nem egyszer volt ilyen. Sajnos 1,5 évig még hűségnyilatkozatom van. :(
EXTERNET JÓ!!! Én szerintem is én is rajtuk gondolkodom mivel ott nincs hűséh idő sem és elég barátik az árak+innygen teló!
Én is azt moindom Btel soha! Én is az vagyok sajna belefutottam az xprime csábításba ztán szívpk mert lassú a net meg 1 hónapon belül miután beköttöttem 2-szer volt hiba elmnet "relytéjes módon" a reklám és moat harcolok velük hogy írják jóvá de nem akarják meg válaszolni sem akarnak! Newmteljesítés miatt elküldtem a felmondást hűség áprilisig tartana melyben kérem a szankció mentes leszerelést ez miatt-eddig nincs válasz (augusztus 28-ig kelli megérkezni) reemélem megszabadulók tőlük és jöhet a kapulan vagy a vida a heylére! Majd megírom mi lett ha érdekel valkait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!