Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tapasztalatok a BTEL.hu...

Tapasztalatok a BTEL.hu internet szolgáltatóról? (Szolgáltató váltás)

Figyelt kérdés

Gts Datanet ügyfél vagyok T-com vonalon.

De godolkoztam már szolgáltató váltáson Btel kedvező áron kínál nagyobb ADSL csomagokat.

Tapasztalatok a szolgáltatóval kapcsolatóval kapcsolatban? Tényleg olyan rosszak mint ahogy régen sokan írták a neten? Válaszokat előre is T H X.

2014. jan. 4. 15:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Értem köszi.

És a számlázási rendszerük tényleg olyan szőrnyű?

2014. jan. 19. 16:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, milyen. Igen, szörnyű. De én olyan szolgáltatásért a helyedben nem fizetnék, ami nincs. Mert azt garantálom neked, hogy szökőévente lesz neted, a számlát viszont fizetned kell, és nem jönnek ki elhárítani a hibát. Sőt, ha ki is jönnek, nyakadva varrják a 7000-es kiszállási díjat, de ugyanúgy nem lesz net. Mondom ezt a volt ügyefeükként.
2014. jan. 19. 17:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm!!

Btel SOHA, ezeket olvasva.

Közben már találtam másikat Externet jónak látszik!:)

2014. jan. 20. 01:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért ez a szökőévente lesz neted elég nagy túlzás.

De bekell látni kb. 2-3 naponta biztosan elfog menni 10 percre. Csak akkor van baj, amikor ez a 10 perc több óra és már nem egyszer volt ilyen. Sajnos 1,5 évig még hűségnyilatkozatom van. :(

2014. jan. 21. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem túlzás. Nekem összesen 3x volt stabil a net. Azt ne nevezzük már netnek, ha percente száll el skype közben..
2014. jan. 30. 23:35
 16/18 anonim válasza:
Mindenkit nagyon határozottan lebeszélnék arról, hogy ezzel a szolgáltatóval szerződjön. Elképesztő balkáni állapotok uralkodnak itt. Ide írtam egy összefoglalót az eddigiekről, illetve most fogalmazom a bejelentésemet a fogyasztóvédelmi hatóságoknak: [link] Hiába jó az áruk, ha nincs mögötte szolgáltatás és egy csomó pénzed meg ideged megy el az ügyfélszolgálattal való hasztalan beszélgetésekre. Inkább fizetnék kétszer ennyit, csak őket soha többet.
2014. márc. 21. 09:39
 17/18 anonim ***** válasza:

EXTERNET JÓ!!! Én szerintem is én is rajtuk gondolkodom mivel ott nincs hűséh idő sem és elég barátik az árak+innygen teló!

Én is azt moindom Btel soha! Én is az vagyok sajna belefutottam az xprime csábításba ztán szívpk mert lassú a net meg 1 hónapon belül miután beköttöttem 2-szer volt hiba elmnet "relytéjes módon" a reklám és moat harcolok velük hogy írják jóvá de nem akarják meg válaszolni sem akarnak! Newmteljesítés miatt elküldtem a felmondást hűség áprilisig tartana melyben kérem a szankció mentes leszerelést ez miatt-eddig nincs válasz (augusztus 28-ig kelli megérkezni) reemélem megszabadulók tőlük és jöhet a kapulan vagy a vida a heylére! Majd megírom mi lett ha érdekel valkait!

2014. aug. 20. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
kiegészítés externetet átmenetinek szánnám amíg a vida nem ér le! Egyébként nekem is T-s hálozaton szolgáltatnak a mocskok
2014. aug. 20. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!