Mobilinternetem van és nagyon lassú itt nálunk. Arra gondoltam, hogy vehetnénk wifi routert, és itthon wifiről neteznék a gépen, akkor talán nem lenne lassú. megoldható? Hogyan induljak neki? mi kell hozzá és kb mennyibe kerül?
Persze, hogy megoldható.
Kell otthonra egy internet előfizetés, és kell egy wifi router, teljesen jó TP-Linkeket lehet kapni már 5000-ért is.
Bekötöd, beállítod, másra nincs szükség.
felénk nincs vezetékes internet csak kilométerekre, emiatt van mobilnetem... :S
az nem szükséges a net előfizetéshez?
Ha nincs internet, akkor nincs mit megosztani a wifi routerrel.
Akkor marad a mobilnet.
de én úgy gondoltam, hogy pl már vonatokon, buszokon is van wifi... az is csak működik valahogy menet közben is...
nem értek hozzá egyáltalán egyébként, de köszönöm a válaszokat
A vonatokon, buszokon sokkal komolyabb cucc van, mint egy fing kis 3G-s USB modem.
Léteznek Wi-Fi router -ek, amik képesek kezelni a Vezetékesen túl a 3G -s modemeket is, és az áruk sem horribilis (lásd Tp-link TL-MR3220/Tp-link TL-MR3420). 1-2 ezressel drágábbak csak, a sima USB port nélkülieknél.
Viszont ezzel a húzással nem lesz gyorsabb a neted, csak a 3G interneted tudod elosztani több gépre vezetékesen és WI-Fi -n.
Ha ott annyi a sebesség, és nincs lehetőség vezetékes netre, akkor azzal kell sajna megelégedni. Vagy megpróbálsz szolgáltatót váltani, hátha más hálózaton jobb. Vagy kivárásra játszol.
A wifi router nem egy varázsdoboz, ami az éterből csinál internetet.
A meglévő kapcsolatot tudod vele szétosztani vezetéken vagy vezeték nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!