Internet probléma. (? )
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy az utóbbi 3 hétben rossz az internetem egésznap 3-4 ezres ping (nem, neem írtam el) csak éjjel lehetett már használni, elvileg bezavarja valami, de nem tudják mi, beszéltem a főnökkel és azt mondta, hogy 60 napunk van új szolgáltató találni. Viszont a másik szolgáltató ami lenne, az meg olyan, hogy akadna a mostanival, szóval ha a közelben van olyan net ami most van nekem attól a másik laggolna.. (ismerősömnek olyan netje van. semmi baja nem volt eddig vele, csak mióta bekötöttek oda olyan netet ami nekem van) esetleg még UPC műholdas net lenne lehetséges, tudom most sokan leszóltok, hogy nincs is upc műholdas net.. múltkor dobtak be 1 szórólapon felhívtam és 15ezer forint a beszerelés.. mit ajánlottok? (elnézést a hülye fogalmazásért, de már ideges vagyok.)2014. jan. 4. 04:13
1/2 anonim válasza:
Nálunk mikrohullámú net volt évekig, majd az utolsó 3 hónapban csak hajnali 3-tól 7-ig tudtam netezni, feltehetően valaki lopta. Műholdas netet pedig ne köttess be, mert annak alapból 1-2 ezer a pingje. Nem szolgáltat a közeletekbe a T-home esetleg?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, azt akartam írni mikrohullámú a másik net, csak a upc műholdas:) egyébként szomszédos városban van UPC, T-home
viszont itt még rendes térerő sincs..
2014. jan. 4. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!