Én is régebben használtam, de mostanság leszoktam róla, nekem helyettesíti az 500px. Arra volt jó, hogy megoszd a barátaiddal, ismerősökkel a képeid vagy ha volt valamiféle portfóliód, akkor ott mutasd be, mint amatőr vagy profi fotós. Egy időben kaptam visszajelzéseket is ott, bár főleg pozitívat, kritika nem volt szokás, így tanulni nem sokat tudsz vele, csak látod, ha valamely képedet szerették.
Manapság én facebook-ra, 500px-re töltök fel inkább, talán az 500px most a legjobb módja, hogy jó minőségben képeket ossz meg, illetve ha valami nagyon jól sikerül, az 500px-en hamar népszerű lehetsz, pozitív visszajelzés érkezhet.
A facebook meg inkább arra jó, hogy akik ismernek, lássák, merre haladsz.
Kifinomultabb kritikára a photosig.com vagy a fotozz.hu való, mindkettőn 90%-ban pozitív élményeim voltak, félig-meddig online ismerőseim is vannak innen. Én más megosztó oldalakat nem használok.
Egyébként az összes ilyen kritikai oldal valamelyest belterjes, érdemes többet használni, mivel 1-2 hangadó lehúzhat egy képet, utána a kisbirkák mennek utána (mondjuk a fotozz.hu emiatt jó, ott egymástól független a kritika) és fals végeredmény születik. Minden visszajelzésből lehet tanulni, de fenntartással kell kezelni. Ja, ha nem látod az illető képeit, aki esetleg kritizál, akkor az a kritika 0-val egyenlő, ilyenekkel én már nem is bosszantom magam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!