Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell hitelesíteni a...

Hogyan kell hitelesíteni a lakcímet PayPal-on keresztül?

Figyelt kérdés

Azt írja, hogy először linkeljem a kártyámat az accountomhoz, majd levon 500 forintot és állítólag ezután kéne valamilyen 4 számjegyből álló kódot megadni.

Azt írja, ezt a card statement-nél találom a tranzakció után 2-4 nappal. Hol találom ezt, mi a magyar neve?

2008. júl. 15. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

tudod baromi jó, hogy olyat próbálsz megosztani velünk, amit te sem értesz.

Nekem van PayPal-om, még sem vágom, hogy mi a problémád...

az lenne jó, ha idemásolnád a teljes üzenetet és akkor lenne esélyünk megérteni...

2008. júl. 15. 17:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit nem értesz, ha van paypal-od, akkor ezt neked is megkellett csinálnod. Vagy nem csatoltál az accountodhoz bankártyát?

De itt a művelet: "Link and confirm your debit or credit card"

És ez lenne a következő lépés: "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge."

Azért van erre szükség, mert az ebay-en keresztül sok esetben szerepel a kikötés, hogy "We only post to a verified Address"

Így már érthető?

2008. júl. 15. 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a megoldást, akit érdekel: [link]
2008. júl. 15. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!