Csináltam egy videót YouTube-ra de feltöltötte valaki más még mielőtt én feltölthettem volna mi a teendő? (tovább lent)
Úgy tudod feltölteni hogy - mivel te készitetted - neked is megvan. Szerepelsz rajta, beszélsz benne, saját tulajdonú eszközeid feltünnek benne? Ezekkel mind bizonyithatod.
Ha most te is feltöltenéd, akkor a YouTube servere letiltaná.
Ahogy az előző linkelte: kifogásold meg. Ha kérés jönne elő, hogy indokold meg, akkor ird le a storyt.
A youtube kettőtök vitájába nem szól bele. Neked kell egyérteműen bizonyitani -akár még bírósági uton is- hogy a video a saját gyártásod.
Egyenlőre kifogásold meg és annak eredménye lehet, hogy bejön, törlik a videot. Ha a kifogásolásnak nem lesz pozitiv eredménye, akkor kezd el a bizonyitékok összeszedését.
A video alá még becsmérlő kommenteket is irhatsz, hátha elszégyelli magát. /persze ha esze van, kitörölheti azokat/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!