NCorera hogy kell visszatölteni a filmet?
Figyelt kérdés
Ma regisztráltam, de nagyon nem értem, hogy mi van, pedig utánanéztem, de még mindig fogalmam sincs. :S2013. dec. 30. 23:52
1/6 anonim válasza:
Az Utorrent vissza seedeli neked.De amúgy hogy is regisztráltál?
2/6 A kérdező kommentje:
De hogy? Magától? Mert az aránynál 0.0000 van, pedig azt írja, hogy már "csak" 37 óra.
2013. dec. 31. 00:03
3/6 anonim válasza:
Magától,és addig be is zárhatod az Utorrentet a seedelés automatikusan megy,legalábbis nekem.Hanyas verziót használsz?
4/6 A kérdező kommentje:
3.3.2-es. De ha elvileg tölti vissza, miért van minden 0-án? (Bocsánat, techikai analfabéta vagyok.)
2013. dec. 31. 00:13
5/6 anonim válasza:
Nem az arány számít, 48 órát kell seed-ben lennie.
6/6 meszike91 válasza:
Azért van nullán mert gyakorlatban nem töltöttél fel, csak készen áltál hogyha valaki le akarná tölteni akkor le tudja.
Az Ncore ezt is értékeli és ha 48 órán át "készen állsz" akkor nem fog cseszegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!