A YouTube-n a zenehallgatás fizetős?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert csak zenét hallgatok a gépemen,és azt küldte a szolgáltatóm hogy átléptem a megadott adatforgalmat,így le lesz lasítva a netem.Mit is akartak közölni?2013. dec. 26. 16:42
2/7 anonim válasza:
Amikor zenét hallgatsz az tölti le a zenét a szerverről hogy te megtudd hallgatni, ilyen szempontból ha korlátozott a neted igen, fizetős.
3/7 anonim válasza:
A YouTube alapvetően teljesen ingyenes, neked van egy adatforgalmi korlátod, ha ezt átléped, akkor lelassul a következő hónapig.
4/7 A kérdező kommentje:
Mobilinternetem van.De már nem értem.Akkor most több lesz a számlám vagy mi? Egyik hónapban 2.000 a másikban 3.000 most meg 4.000 forintól küldtek számlát.Nem értem...Elméletileg 3.500Ft-ot kellene fizetnem havonta.Most amiatt léptem át a korlátot hogy a YouTube-n zenét hallgattam,vagy amiatt hogy sokat neteztem?
2013. dec. 26. 18:14
5/7 A kérdező kommentje:
3GB-os Telekomos mobilinternetem van.
2013. dec. 26. 18:20
6/7 anonim válasza:
Hát igen, akkor gondolom a 3 giga az amit fizetsz 3500ért, ha ezt túlléped rá kell fizetned, ha pedig kevesebbet használsz mint 3 giga akkor kevesebb lesz
7/7 Veru10 válasza:
De a jövő héttől,lesznek olyan videók.
DE nem biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!