Inaktív a profilom egy fizetős honlapon ahova regiztem. Hogy ha soha nem akarom használni azt az oldalt, tehát soha nem fogok érte fizetni az nem baj? Fizetés nélkül semmit nem tudok a honlapon megnézni.
Figyelt kérdés
Annyi felhasználó írt már itt nekem sokfélét, szeretném tudni mi lehet ebből. Nem vettem igénybe szolgáltatást mivel nem fizettem semmiért.2013. nov. 27. 19:48
1/4 anonim válasza:
A szerződési feltételeket kéne elolvasni, amit regisztráláskor valószínűleg az orrod elé nyomtak és te elfogadtad. Abba le van írva, hogy kell-e fizetned ha igen meddig és akár be is hajthatják rajtad a tartozást...
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen nem volt a szerződésbe hogy mi van ha végül nem akarom használni az oldalt. De amúgy nem tudnak rólam semmit, sem a lakcímemet, sem semmit, csak az email címem és a felhasználónevem. Valahol viszont azt olvastam hogy ha aktiválom a profilt akkor se baj ha nem fizetek mert akkor csak az van hogy az oldalon nem tudok megnézni semmit. Nem német oldalra regiztem.
2013. nov. 27. 19:56
3/4 anonim válasza:
Általánosságban nem, nem is tudod használni az oldalt amíg nem fizetsz, tehát van egy fizetési eljárás, hogy használhasd.
Mivel nem fizetsz, nem látod.
Ritka olyan ÁSZF amiben elfogadod, hogy behajthatják rajtad. (szerencsére, ezek 90% -ban megbuknak még egy kibukott ügyvéd előtt is.)
De jelen esetben fiókod inaktív, aktiválásért kellene fizetni.
Te nem fizetsz, nem leszel aktív. és kész.
4/4 A kérdező kommentje:
De hát amúgy is hajtanának be rajtam ha nem is tudok az oldalon megnézni semmit? De szerencse hogy ilyen nem volt a felhasználási feltétekben. De nagyon köszi ezt a hasznos választ!
2013. nov. 27. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!