Hogy mentem át az egyik routerröl az adatokat egy másikra?
na szóval megpróbálom megmagyarázni:
Ma kaptunk egy wifi routert, de nem tudjuk beüzemelni. A használati utasítást nem tudjuk követni, mert nem ad olyan lehetőséget amire rá kellene menni. Szóval kaptam egy olyan ötletet, hogy a régi router adatait másoljam át a wifisre, mert így fel fogja ismerni a gép.
telefonon keresztül volt idáig netünk, egy modem, és egy router, így 2 gépen lehetet netezni.
Az összedugása a dolgoknak jó, arra megkapjuk a zöld pipát, de valamiért nem jön össze, hogy működjön is az internet.
Remélem érthető a problémám, nem tudom jobban leírni. Aki tud válaszolni kérem, konyhanyelven írja, mert nem nagyon konyítok az efféle dolgokhoz.
"A használati utasítást nem tudjuk követni, mert nem ad olyan lehetőséget amire rá kellene menni."
Legjobb lesz, ha leírod a router pontos típusát, és azt, hogy mit tudsz az eddigi beállításokról (ki állította be, mit csinált az előző routerrel, milyen neted van, felhasználónév/jelszó pppoe/dinamikus/statikus ip)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!