Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent oldalról lenne szó,...

Torrent oldalról lenne szó, letöltéssel és feltöltéssel kapcsolatos kérdés, sűrgős, nagyon kérlek (valaki) válaszolj! Köszi Ért hozzá valaki?

Figyelt kérdés

A kérdésem az volna hozzátok,hogy ha van egy Torrent oldal,ahova emeltdíjas sms küldés után korlátlan a tagság:

Az SMS válaszában kapott kód egy regisztrációra jogosít amely a szabályzat betartása mellett korlátlan ideig érvényes! - A kérdésem az volna,hogy letölteni is tudok majd az oldalról a kifizetés után? Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)

2013. dec. 24. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne fizess torrent tagságért! Átverés.
2013. dec. 24. 00:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Ne haragudj,hogy megkérdezem,de akkor hogy tudnék letölteni egy egy torrent oldalról? Mert sajnos nekem nincs ilyen helyem,és az előző ahonnan eddig tudtam,az már valami túllépett seed határ miatt kitiltotta az összes tagot.:(

2013. dec. 24. 00:36
 3/3 miért.én? ***** válasza:
Én küldtem a pü-t, a fizetés tényleg átverés, mivel a warezért nem szokás fizetni.
2013. dec. 24. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!