A kérdésem a Youtube feltöltéssel kapcsolatos. Ki ért hozzá?
Amikor feltöltök yutyubra egy videot, össze nyomva rakja fel, pedig a videó mérete elég kicsi (mivel mondták a yutube igy tömörit) de kétlem hogy e miatt lenne. Amikor feltöltöm még a helyes méretet is kiirja, de amikor a video linket megnyitom , és ott nézem meg a méretet nyomorékká teszi azt a videot.... igy: http://www.youtube.com/watch?v=kszYCdya8VE
kiváncsi lennék, hogyan töltsem fel, hogy ne nyomja össze a videót? hiszen szinte youtubra termett a mérete :O
előre is köszi
u.i.: igen néztem a beállításokat, semmi erre utaló nyomot nem találtam, de szép efekteket azt már tudok rakni csak minek ha... mind1
Itt már volt kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__30..
Ezt olvasd el:
milyen formátumba töltötted fel? Próbáld átkonvertálni. pl Mp4 (MPEG-4) ben mp42 kódolással
WebM files - Vp8 video codec and Vorbis Audio codecs
.MPEG4, 3GPP and MOV files - Typically supporting h264, mpeg4 video codecs, and AAC audio codec
Pontosabban ezeket támogytja (formátum/kodek)
.AVI - Many cameras output this format - typically the video codec is MJPEG and audio is PCM
.MPEGPS - Typically supporting MPEG2 video codec and MP2 audio
.WMV
.FLV - Adobe-FLV1 video codec, MP3 audio
Ezzel a kodekkel kódoltam
Video: MPEG4 Video (H264) 640x512 35.00fps [Output 1]
Audio: AAC 44100Hz stereo 163kbps [Output 2]
Tehát a felvett anyag amit átkonvertáltás az 640x512 volt eredetileg is? Vagy erre lett átkonvertálva egy másik méretű?
A kép mérettel van a gond!
Amennyiben a forrás 4:3 akkor a képméret legyen 640 x 480
16:9 méretaránynál pedig 1280 x 720 felbontású!
Szerintem a 24- 25 fps képkockaszám elég.
MPEG4 az jó.
Az lenne az ideális, a már alapból így lenne felvéve / szerkesztve és nem kellene kódolni.
Hd-ben meg 1280 x 720 vagy 1920 x 1080 (30 fps)
próbáld meg jó minőségben konvertálni (nem tudom mit használsz) Én az Any Video Converterrel csinálom, ott a választási lehetőségek alapból a fájlnak megfelelő szabjányok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!