Telenor Hipernetem van. Először 4 GB-os, majd váltottam 10 GB-os csomagra. A keretem ugyanúgy elfogy, pedig semmit nem változtattam. Csak böngészésre használom. Ráadásul ebben a csomagban az e-mail grátis. Hasonló tapasztalat?
15-16-án jön az üzenet, hogy 20% alá csökkent, néhány nap múlva pedig elfogy. 25-ig aztán csak cammogás.
A Telenor csak széttárja a karját, és hárít. Most új gépem vana, folyamatos frissítésre sem foghatja.
Semmi nem változott, csak a számla lett nagyobb.
A sima böngészés is simán leszív annyit, mert szinte minden honlapot telerakják videókkal, reklámokkal, animációkkal, flashsel ami megkérdezés és jóváhagyás nélkül is betölt.
Rakj fel progit, ami blokkolja a reklámokat és a Telenoros hálózatkezelő progin figyeld az adatforgalmat, hogy mikor és mi szívja le a legtöbb bájtot.
Nézd át a tűzfal meg az antivirus beállitásait, hogy ne engedjen minden akármilyen csóri programnak net hozzáférést.
10 giga az semmi. Az lenne a csoda, ha nem fogyna el.
Átlagos sebességgel, 56 perc alatt le lehet használni a teljes havi kereted, ha teljes sávszéllel használod.
Rakj fel egy forgalomfigyelőt, ha kétkedsz, de a telenor tuti nem téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!