Hogy a fenében tudok teljesen kilépni a gamail-ból?
Figyelt kérdés
Kiléptem a sógorom gépén az ő gmailjéből, mert be volt jelentkezve, és mikor kilépek, és be akarok lépni a sajátomba, az a sz*arság jön be:
Már nagyon idegesítő, mert fontos lenne belépnem az emailembe.
2013. dec. 16. 18:45
1/5 anonim válasza:
Mi probléma ? Beírod a megfelelő szavakat, és már be is léptél.
2/5 anonim válasza:
Töröld a böngészőelőzményeket, jelszavakat, cookie-kat. És utána próbáld újra. Vagy kínozd meg magad azzal, hogy internet explorerrel nyitod meg.
3/5 anonim válasza:
Egyébként a kérdésed első felében kilépni akarsz, a második felében meg belépésről beszélsz. :)
4/5 anonim válasza:
Valamelyik nap én is pont ezzel szenvedtem egy jó darabig. Ha jól emlékszem, a következő a menet: chromeban, a jobb felső sarokban klikk a három csíkra, az előugró ablakban klikk a " X...néven bejelentkezve" sorra, az előugró oldalon válaszd a "Google fiók leválasztása"-t, innentől be tudsz a saját neveden jelentkezni.
5/5 Argloss válasza:
Ilyenkor már ki van lépve, csak megjegyzi a címet, hogy ne kelljen újra beírni. Ott van egy csinos kis Fiókok kezelése ezen az eszközön link. Ha arra kattintasz, akkor a fiók hozzáadása gombbal be tudsz lépni a sajátodba. Kilépés után ugyanitt törölni is tudod a nevedet, bár akkor értelemszerűen az eltávolítás gombra kell kattintani. (jelszót nem jegyez meg az oldal, ha nem törlöd se fog tudni belépni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!