Hasonló rossz tapasztalatok a pannon nettel? Bővebben lent.
www.tekozlo.homar.hu, Pannón internet minden mennyiségben:
"Ehavi Pannon GSM számlám kiverte nálam a biztosítékot. Előre le kell szögeznem, nincs mobil internet előfizetésem, igazából nincsen nagyon rá szükségem - bár tudom, emiatt rögtön bekerülök a "nem lehetek sikeres" kategóriába. Történt azonban, hogy múlt hónapban egyik reggel muszáj voltam pár oldalt megnézni vidéken gprs alapon, kilobyte alapú elszámolással. Tegnap érkezett meg a számla, ahonnan kiderült, hogy kemény 14,500 kilobyetotot használtam el, vagyis nagyjából 14,16 megabyteot. Eme hatalmas adatmennyiségre vártam nagyjából egy 2000-3000 forintos számlát, ami véleményem szerint még így is pofátlanul magas összeg lett volna, de nem számít, gondoltam egyszer élünk. A számlát kinyitva azonban jött a döbbenet: a 14,16 megabytera a Pannonnak volt pofája 15.080 forintot elszámolni, ami bruttó 18.850 forint.
Távolról sincs vége, olvasson még »
77 komment"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!