Miért tűnt el a blogom a blogger felületemről?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy kb. 1 hónapig nem néztem rá, de hogyan lehetne akkor visszahozni? Mert maga az oldal bejön, csak én nem tudok a szerkesztőfelületére rámenni.2013. dec. 11. 22:32
1/2 edemmester válasza:
Magától nem kerül törlésre, csak ha sérted a szabályzatot. Biztosan jó fiókkal vagy belépve? Nem volt másik szerkesztője aki törölhette? Nem sértettél szabályzatot? Nincs a törölt blogok között?
2/2 MissHungary válasza:
Hát nem akarok szemétnek hangzani... de véletlenül nem vittél el egy másik blogról valamit engedély nélkül? Például egy szerkesztett képet [rendezett kép, fejléc, PNG] vagy egy cikket, amit más blogger írt? Nekem van olyan blogom, amit két éve hagytam abba, de nem törlődött ki - kitörölném, ha emlékeznék a jelszóra, de ez nem lényeges. Szóval szerintem valaki jelentette a blogod valami ok miatt, biztos ilyesmiről lehet szó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!