Olyat télleg lehet h valaki interneten keresztűl haza vágja a gépem?
Figyelt kérdés
ha valakki ért hozzá akk az alapján h tudja h hol lakom, tönkre teheti neten keresztül a gépem?? ha van ilyen akkor ez ellen hogyan lehet védekezni??2013. dec. 11. 14:25
1/10 anonim válasza:
nem fogják a te gépedet sem így tönkre tenni,
2/10 anonim válasza:
Ha olyan felületen vagy, akkor bármelyik vérpistika meg tudja nézni az ip-d, és meg tudja belőle mondani hol laksz. nagyon régen én is ezzel szivattam a hozzá nem értő népeket.
Igen haza lehet vágni a géped neten keresztül, de ahhoz tényleg igazi zseninek kell lenni, és nem a minecraftról meg a metin2-ről szalajtott fenyegetőző "hacker öcsik" fognak ilyen csinálni.
3/10 A kérdező kommentje:
mondom ért hozzá, szóval lehetséges?? és csak túlhajtatni tudja?? hogy lehet védekezni??
2013. dec. 11. 14:56
4/10 anonim válasza:
Mennyire ért hozzá? Mert én 99%-ra veszem hogy annyira nem hogy bármi kárt tehessen a szgépedbe...
5/10 A kérdező kommentje:
azt mondta csin már ilyet(cpu+vga) ,diplomás ember
2013. dec. 11. 15:18
6/10 anonim válasza:
Nem mondom hogy biztos kamuzik, de szerintem csak a szája jár.
7/10 A kérdező kommentje:
és amúgy mit tud csinálni?? vírus?? vagy megsüti a hardwereket, és hogy lehet ez ellen védekezni??
2013. dec. 11. 15:43
8/10 anonim válasza:
Ha olyan vérprofi akkor nincs ellene védelem. A NASA-t is feltudta valaki törni. De mondom szerintem biztos csak szájhősködik. Aki ilyet csinál, annak van annyi esze hogy nem reklámozza...
9/10 A kérdező kommentje:
hát nem mondta csak régebben mesélte, és én csak előre gondolkodom, nem is fogja mondani, am nem gyerekről van szó, az se véd ha elkezd melegedni és kinyomom meg kihuom a netet??
2013. dec. 11. 16:10
10/10 A kérdező kommentje:
már mint régebben mesélte h csinált ilyet, csak megromlott a viszonyunk
2013. dec. 11. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!