Ebay-es probléma, nem ér ide a termék?
Rendeltem egy karórát 2500ft-ért még október 31-én. Van rá esély, hogy ideérjen karácsonyig? Pont a karácsonyi dömping miatt rendeltem korábban...
És ha nem kapom meg (dec. 9-ig volt am a szállítási idő megadva), akkor mit kell csinálni, hogy lehet visszaigényelni a pénzt? Mert azt is csak egy bizonyos időn belül, nem akarok arról is lecsúszni...
köszi
Szia!
Megkaptad már amit rendeltél?
Én is hasonló cipőben járok mint te:( Rendeltem és nem akar ideérni és nem tudom kibogarászni, hogy kellene a pénzt visszaigényelni:((
szia, nem..
én se tudtam, de lmondták, leírom neked:
belépsz a fiókodba, jobb felül van olyan, h MY EBAY, ott a PURCHASE HISTORY. Lemész ahhoz a termékhez, ami nem jött meg, ott a szélénél CONTACT SELLER. Kiad egy új oldalt, ott kiválasztod a SHIPPING-et, azon belül ír egy ilyet legalul: "Did we answer your questions?" ott pedig bejelölöd a 'Did we answer your questions?' -t.
Kiad egy új oldalt, oda angolul le tudod írni, mi a baj. Ebben sajnos nem tudok segíteni, nekem is úgy fordították le.
Nekem hamar válaszolt, azt írta, 24 órán belül postázta....
Szia!
Köszönöm a segítséget. Én is írok és reménykedek!
Remélem te megkapod majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!