Ebay-es probléma, nem ér ide a termék?
Rendeltem egy karórát 2500ft-ért még október 31-én. Van rá esély, hogy ideérjen karácsonyig? Pont a karácsonyi dömping miatt rendeltem korábban...
És ha nem kapom meg (dec. 9-ig volt am a szállítási idő megadva), akkor mit kell csinálni, hogy lehet visszaigényelni a pénzt? Mert azt is csak egy bizonyos időn belül, nem akarok arról is lecsúszni...
köszi
Vedd fel a kapcsolatot az eladóval az eBay-en keresztül! Az eBay felszólítja, hogy nyilatkozzon - megadott határidőn belü - a postázásról, illetve miként akarja rendezni a problémát Feléd.
A válaszban ott lesz az a felajánlott opvció amit válaszhatsz.
Ha Pay-Pal on keresztülfizettél és az eladó nem akarja visszaadni a pénzed, akkor a Pay-Pal helytáll helyette és visszaadja a pénzed.
köszönöm, sajnos a fordítóm olyan botorságokat ír, hogy az már fáj... de keresek majd egy jó angolos ismerőst, hogy segítsen...
csak az zavar, hogy karácsonyi ajándék lett volna, és most így nincs más ötletem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!