Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-es probléma, nem ér ide...

Ebay-es probléma, nem ér ide a termék?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy karórát 2500ft-ért még október 31-én. Van rá esély, hogy ideérjen karácsonyig? Pont a karácsonyi dömping miatt rendeltem korábban...

És ha nem kapom meg (dec. 9-ig volt am a szállítási idő megadva), akkor mit kell csinálni, hogy lehet visszaigényelni a pénzt? Mert azt is csak egy bizonyos időn belül, nem akarok arról is lecsúszni...

köszi

2013. dec. 8. 10:46
1 2
 1/13 anonim válasza:

Vedd fel a kapcsolatot az eladóval az eBay-en keresztül! Az eBay felszólítja, hogy nyilatkozzon - megadott határidőn belü - a postázásról, illetve miként akarja rendezni a problémát Feléd.

A válaszban ott lesz az a felajánlott opvció amit válaszhatsz.

Ha Pay-Pal on keresztülfizettél és az eladó nem akarja visszaadni a pénzed, akkor a Pay-Pal helytáll helyette és visszaadja a pénzed.

2013. dec. 8. 11:12
 2/13 A kérdező kommentje:
ez jól hangzik, de mindezt hogy? Nem tudok a angolul és fogalmam sincs, hogy lehet ezt összehozni... :/
2013. dec. 8. 11:14
 3/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz angolul akkor nem egyszerű. De akkor hogyan regisztráltál? Mindjárt megnézem, mit lehet tenni!
2013. dec. 8. 11:27
 4/13 A kérdező kommentje:
alap dolgokat megértek, kb. annyit, ami a regeléshez kell :)
2013. dec. 8. 11:39
 5/13 anonim válasza:
küldtem privát üzenetet!
2013. dec. 8. 11:42
 6/13 A kérdező kommentje:
nem ért ide :S
2013. dec. 8. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
fordítóval meg lehet oldani, ha kínából rendelted, ott is az eladók 90%-a azt használ...:D egyébként már ide kellett volna érnie, általában 1 hónapot adnak meg garanciára, persze nekem is volt már, hogy mégegy hónapot késett, és már visszakértem a pénzt. persze nem biztos, hogy vissza is kapod, az is lehet, hogy felajánlja, hogy küld egy másikat.
2013. dec. 9. 22:46
 8/13 A kérdező kommentje:

köszönöm, sajnos a fordítóm olyan botorságokat ír, hogy az már fáj... de keresek majd egy jó angolos ismerőst, hogy segítsen...

csak az zavar, hogy karácsonyi ajándék lett volna, és most így nincs más ötletem...

2013. dec. 9. 22:55
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem érhet téged attól meglepetés. talán váratlanul megérkezik a héten vagy jövőhéten.
2013. dec. 10. 00:05
 10/13 A kérdező kommentje:
nagyon remélem, de csak 14-ig lehet reklamálni, és ha mégsem érne ide, nem szeretnék kicsúszni az időből...
2013. dec. 10. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!