Bankszámláról lehet Paypal számlára utalni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 09:07
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem használtam soha Paypalt. Hogyan lehet ráutalni? OTP junior MasterCard kártyám van.
2013. dec. 7. 09:32
3/8 anonim válasza:
Le van írva minden a paypal oldalán.
4/8 anonim válasza:
Számláról hagyományos értelemben nem lehet utalni, de a PayPal-ról kezdeményezheted a számlád feltöltését.
5/8 A kérdező kommentje:
Menjek be a bankba?
2013. dec. 7. 10:47
6/8 anonim válasza:
Nem kell bankba menni! A PayPal-ba accountodba lépj be és ott kezdeményezd a feltöltést!
7/8 A kérdező kommentje:
A bankkártyán(számlaszámon) van a pénz, és arról szeretném a Paypal egyenleget feltölteni. Olvastam valahol hogy össze lehet kötni a Paypalt a bankkártyával, ennek még utána nézek.
2013. dec. 7. 11:00
8/8 anonim válasza:
Így van. Összelehet kötni és akkor feltölteni se kell a PayPal számlád, mert fizetéskor a PayPal leemeli a számládról a pénzt. Én így használom évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!