Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez most mi? (facebook)

Ez most mi? (facebook)

Figyelt kérdés
Kb.két hete facebookon írt nekem az egyik ismerősöm,de azóta még nem írt vissza (nem is volt azóta fennt) Minden nap néztem a profilját meg hogy vissza írt-e,semmi probléma nem volt eddig de tegnap óta nem tudok rámenni az adatlapjára és az üzenete helyén ez van egy sárga keretbe "Ez az üzenet már nem érhető el, mert sértőnek vagy levélszemétként jelölték meg." Az üzenetei alá pedig ez "Nem tudsz válaszolni erre a beszélgetésre. Vagy a címzett fiókja van letiltva, vagy az adatvédelmi beállításai nem teszik lehetővé a választ." Biztos hogy nem tiltott le mert más fb profiljáról is ez van.Megkérdezni nem tudom tőle mert messze lakik.Mi történt?Blokkolva van a fiókja?Meddig?Esetleg ő tiltatta le magát?Vagy jelentették a profilját?Normális válaszokat köszönöm :)

2013. dec. 6. 17:30
 1/1 anonim válasza:
0%

Ma már csak személyesen vagy facebookon lehet beszélni?

Akkor Bell mi a fenének találta ki a telefont? :D

Kedves Kérdező! Én azt tudom javasolni, hogy hívd fel ismerősödet (ha meg van a száma) és kérdezd meg tőle, mert mi itt a GYIK-en az életbe nem fogjuk kitalálni, hogy mi történt az ismerősöd fb-profiljával. Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!