Hogyan lehetek facebook celeb?
Figyelt kérdés
Sok olyan facebook ismerősöm van akiknek többezer fb ismerősük van, 1 posztra kapnak 100-200 lájkot... stb
ezt hogy lehet elérni, hogy random emberek elkezdejenek jelölgetni?
2013. dec. 6. 01:24
1/9 anonim válasza:
Ha lány vagy és jól nézel ki, akkor van egy könnyebb út. Ha fiú, akkor legyen pénzed, értelmetlen tekintet, flegma fej, légy "focista" stb.
2/9 anonim válasza:
Egyik ismism DJ-t csinált magából és mixel így van neki v mi 2200 ismerőse.
Vagy csinálj YT chanelt akkor fb-n is lesz rajongod.
De ha lenne is pl 5.000 ismerősöd ugye tod h ők valójában sza.nak a fejedre és nekik te is csak egy trófea vagy h nini van egyel több ismim.
Nekem ugyan csak 134 van de én tom is h kik ők.
És az mért lenne jó h egy képre kapnál 200 lájkot ?
Jób tőle az életed ?
3/9 anonim válasza:
Ne a facebookon legy celeb, hanem legy hasznos tagja a tarsadalmunknak.
5/9 A kérdező kommentje:
nos, ha van 5000 ismerősöm + többezer követőm, akkor amit feltöltök(akár képet) az eljut több ezer emberhez, ergó nagyobb az esélye, hogy rámtalál valaki, akinek én nagyon örlnék ...
2013. dec. 6. 14:32
6/9 anonim válasza:
Hát ha olyan mint én h napi 5 perc, megnézi h van v mi, arra reagál aztán pá akkor nem látok rá nagy esélyt persze én nem ismerem az illetőt.
7/9 BIRTALAN_ATTILA válasza:
A barátaid körében légy értékes és ne híres vagy sikeres akarj lenni!!! :) Avagy netceleb...ha sikerülne is neked, ha belegondolsz mi jó származna beked abból ,ha egyfolytában kapnád az elismerést = elszállnál; kritikát = ha gyenge vagy belülről összetörnél! Örülj neki inkább, ohgy átlag ember lehetsz és esetleg nem köpnek le minden sarkon, ha nem volt nekik szimpatikus, az amitől celeb lettél. A legnagyobb jóakarásból írtam le neked ez és inkább halgass meg! ;)
8/9 anonim válasza:
Basszus 3-4 ezer között vannak az ismerőseim, így is alig jelölök vissza valakinek...+ 350 körül vannak likejaim,és mégsem vagyok celeb.
A kutya sem szar le xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!