Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baj? (bővebben lenn)

Mi a baj? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Nem birok facebookozni itthon, vagyis CSAK játszani birok. Nem birok regisztrálni sem. De a barátnőmnél amikor felmentem, minden rendben volt. Valaki volt hasonló helyzetben? A számítógépemmel van a baj? Mit csináljak? HELP!!!

2013. dec. 5. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha már van facebook fiókod, akkor ne regisztrálj!

Egyébként a legértelmesebb lépés az lenne, ha leírnád, hogy konkrétan mi a hiba avagy hibaüzenet.

2013. dec. 5. 14:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Gondoltam, ha nem jó, csinálok egy új profilt.

Normálisan bejelentkezek. Nem birok belemenni sem az új értesítésekbe,sem az új üzenetbe,ha fenn is vagyok,a többiek nem látnak (az ismerőseim akok fennvannak).Nem birok továbbá belemenni más idővonalára... Nem is láthatom,hogy ki van fenn .Az idővonalamba meg a játékokba birok csak belemenni.

2013. dec. 5. 14:53
 3/8 SoulEater7797 ***** válasza:
Esetleg szüleid letiltották?
2013. dec. 7. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem,nem is tudnák. :D

De azért kösz

2013. dec. 7. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, valami virust kapott a géped?
2013. dec. 8. 13:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Ilyenkor mit szokás tenni???

Különben az egyik barátnőm javasolta, hogy próbáljak felmenni a facebookra az m.facebook.com oldalon, és így birok chattelni,likeolni,stb.(de játszani nem)Játszani pedig birok a www.facebook.com oldalon

2013. dec. 8. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt az online scannert futtasd le: [link]
2013. dec. 9. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. dec. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!