U torrent miért nem tölti vissza amiket letöltöttem?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt, évek óta használom. Most hirtelen minden piros, se le, se fel... Mitől lehet?2013. dec. 2. 22:07
1/3 anonim válasza:
Általában tűzfalprobléma, mármint nem efltétlen hiba, hanem véletlen elállíthattad; esetleg egy újabb telepítésű alkalmazásod állította át. Tehát nézd meg a tűzfalbeállításaidat.
De jártam már úgy is ,hogy telepítettem egy újabb op.rendszer védelmi alkalmazást, és az olyan erős védelmet adott, h a torrentezést is gátolta. Gondold tehát végig, mi újat telepítettél mostanság, és mindekelőtt a tűzfalbeállításaidat.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tegnap végül elindult, csak úgy... Hát, nem értem, de legalább működik már :)
2013. dec. 3. 18:47
3/3 anonim válasza:
Pár napja azt írták, h az ncore átmenetileg beszart. Lehet h azóta rendbe jött. Esetleg ncore-oztál, és ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!