Hogy tudom visszatölteni a torrent-et, mikor már letöltöttem?
µTorrentet használok. Sosem értettem ezt a visszatöltős dolgot, mert azt mondják, hogy csak ott kell hagyni és az tölti magától. De nekem töltötte tegnap a 700mb-ból kb. 300-at vissza, de ma pl. semmit sem töltött. Másik fájl-nál meg semmennyit sem. Még kéne vmi csinálni vele?
Vki elmagyarázná ezt nekem, mert szeretném ha az arányom nem csökkene nagyon le
torrentnél másoktól töltesz. ugyanez feltöltésnél is, ha vmi neked megvan és másnak kell akkor rólad (is) fogja tölteni. minden arról szól hogy kinek mi kell
ha arányt akarsz javítani akkor olyan cuccokat szedj le, ami friss és várhatóan sok embernek kell. pl sorozatok új részei. amúgy nem feltétlen kell 10000000x-es arányra törekedni, ha kb 1:1 a le-feltöltés arány az teljesen jó
de akkor azért nem tölt vissza, mert nem tölti épp le senki? Csak mert a Seedek-nél ez van írva: 0(27)
Amúgy nem olyan régi a film, mert mondjuk a hp7-et töltöttem-
Amúgy köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!