A számítógép bekapcsolása után a Google Chrome indításakor mindig a következő hibaüzenetet kapom: "A Google Chrome nem záródott be megfelelően. Kattintson a "visszaállítás" gombra. ". Mi lehet a hiba oka?
Régóta használom és kedvelem a chrome-ot. Van ennek egy hasznos szolgáltatása arra az esetre, ha valamiért (áramszünet, reset stb.) szabálytalanul lépek ki: "A google chrome nem záródott be megfelelően. Kattintson a "visszaállítás" gombra..."
Csak az a kellemetlenség, hogy néhány napja bármilyen szabályosan hagyom el a böngészőt, a gép következő bekapcsolásakor mindig kiírja a fenti üzenetet.
Tud valaki segíteni, hogy miképp lehet ettől megszabadulni? És persze kíváncsi lennék, mi az oka ennek.
milyen dátumú a Chrome utolsó frissítésének az időpontja?
(nem lehetséges az, hogy egy frissítés, nem települt szabályosan?)
Távolítsd el a jelenlegi verziót, majd próbáld meg, a legújabbat letölteni és azt telepíteni.
Köszönöm a javaslatot. A legutolsó frissítés dátumát ugyan nem találtam, de a legfrissebb verzió kódját igen. És ez tényleg a legfrissebb volt (31.0.1650.57 m).
Viszont a tanácsodra töröltem a Chrome-ot, majd újratelepítettem, és úgy tűnik rendbejött. Az ár (belépési jelszavak újraírásának szükségessége) végülis elfogadható.
Ennek alapján el tudom képzelni, hogy valahol a rendszerben egy belső jelző elállítódott a gépemen, és nem volt hajlandó frissülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!