Fájlvisszaáll. korábbi verz? Gép kicsit "befagyott", átállította, melyik gomb-és kattintás mit tegyen; mikor bezártam egy dokut, amibe mivel minden átállítódott, véletlen beleírtam, so mikor zártam, nem kérdezte, mentem-e; csak bezárta, és úgymaradt.
Fájlvisszaállítás korábbi verzióra? A gép kicsit úgy "befagyott", átállította, hogy melyik gomb-és kattintás mit csináljon; és amikor bezártam egy doksit, amibe mivel minden átállítódott, véletlenül beleírtam, s amikor bezártam, nem is kérdezte, mentem-e; hanem bezárta, és úgymaradt; és nem látom az asztalon, mivel nem volt már hely több parancsikonnak, így nem tudok fájlvisszaállítást korábbi verzióra sem csinálni.
„A gép kicsit úgy "befagyott", átállította, hogy melyik gomb-és kattintás mit csináljon” - Talán beakadt csak, nem lefagyott még---
ezt olyankor szokta, mikor többször nyomok Ctrl+Alt+Del-t.
és nem látom az asztalon, mivel nem volt már hely több parancsikonnak, így nem tudok fájlvisszaállítást korábbi verzióra sem csinálni. A Startmenüben van rögzítve, itt olyat, hogyha jobbklikkelek; fel se ajánl, hogy visszaállítás.
Hogyan állítsam vissza pár perccel előbbi verzióra?
Előre is köszönöm a segítséget, nagyon hálás leszek, ha valaki megmondja.
(Ja és azért írtam le mégegyszer, mert amikor lerövidítettem ezt a 300 valahány karakteres főkérdést, 247-re, ilyet írt ki, mikor ide másoltam, hogy 286 karakteres, pedig Wordben néztem, és 247 volt, most meg még kevesebb)
Sikerült,de csak pár nappal előbbire tudtam:S:S
De a lényeg megvan!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!