Az Adblockról mi a véleményetek?
10-es valaszolo.
Ne haragudj, de nekem tokeletesen betoltodik a hufilter (Chromes es Firefox alatt is), szoval a hiba az On gepezeteben van.
Egyebkent ugy bongeszhet mindenki (reklamok vagy anelkul), ahogy csak akar. Ami kiborit, hogy aztan jonnek ide feltenni a kerdest, hogy "Jajj, valami kiegeszitot (virust) telepitettem, mert erre es arra kattintottam "veletlenul", hogy kell kiszedni."
Használom, de tiltom az olyan domaineken, amik számomra fontosak, és szeretném ha évek múlva is meglennének.
Mint például a gyakori.
Éppen ezért tettem fel ezt a kérdést is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__53..
Adblock Plus nálam tökéletesen működik, egyetlen reklám sem ugrik fel, nem is jelenik meg. Miért?
MERT BENNE VANNAK A KÜLSŐ SZŰRŐK!
Mit kell letölteni hozzá? Magyar (hufilter), román, német, orosz mindenképpen kell. Ha mégis megjelenik valamilyen forgó-pörgő akármi, akkor rámegyek, jobb egérgomb és beteszem a saját szűrők közé. Csak tudni kell kezelni, nagyon jó az Adblock Plus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!