Hogy tudom külföldröl megnézni a TV2 honlapján visszanézhetö adásokat amik le vannak tilva (külföldröl nem nézhetöek) vagyis geoblocked?
Legföképp a Sztárban Sztárt, de több más müsort is nagyon szeretnék vissza nézni, olyan szemétségnek tartom ezt, hogy letíltják, egy külföldön élö/dolgozó MAGYAR embernek miért nincs joga vissza nézni a saját hazájából müsorokat?
Segítséget elöre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!!!
Többször szembesültem azzal a problémával, hogy bizonyos tv adásokat „helyi” megkülönböztetés miatt nem tudtam visszanézni. Konkrétan a Sztárban Sztár+1 kicsi adásait a TV2 nem engedi megnézni. Én ebbe nem nyugodtam bele így addig böngésztem a világhálót, amíg ráakadtam egy videóra ahol egy emberke érthetően elmondja hogy mit kell tenni. Pár kattintás és már meg is a műsor...
Itt van a Youtube videó linkje (a készítő az M4 sportról beszél, de nekem a Super TV2 is elindult.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!