Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook profilomba külföldről...

Facebook profilomba külföldről próbáltak meg bejelentkezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor bejelentkeztem a facebookba, kiírta hogy az előbb más országból próbáltak meg belépni a profilomba és igazoljam, hogy én voltam-e az, stb.

A térkép szerint valahonnan Mexikó környékéről volt ez....

Ezt mennyire kell komolyan venni?? Lehet keylogger van a gépemen? Víruskeresőt állandóan futtatok, elvileg tiszta a gépem! Lehet hogy csak tévedés lenne ez az egész??

A válaszokat előre köszönöm!

2012. máj. 18. 23:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha keylogger lenne, be is jelentkeztek volna. Szerintem valahova megadtad az e-mail címedet, ahonnan ellopták/megvették és most próbálkoznak (automatizáltan feltehetően).
2012. máj. 18. 23:37
 2/11 bp1985 ***** válasza:
Tegnap is volt egy ugyanilyen kérdés.
2012. máj. 18. 23:53
 3/11 Xbrian válasza:

AZ biztos hogy nem tévedés!

Egy ilyen nagy közösségi oldalon nem fordulna elő ilyen kicsi baki.És igaza van az előttem lévő válaszolónak,ez nem keylogger,de azért változtasd meg a jelszavadat.

Ha megint próbálkoznak,akkor sajnos hetente kéne cserélni a jelszót.Mert bruteforcal is fel lehet törni,csak az sok idő.

2012. máj. 18. 23:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!!!!!!

Kedves 2. válaszoló, próbáltam a kérdésnek utánanézni először a neten, de nem találtam róla semmit (lehet rossz szavakat használtam) ezért írtam ide. Nem bújom mindennap ezt a témakört.

2012. máj. 19. 00:01
 5/11 bp1985 ***** válasza:
Elhiszem, csak én tegnap láttam egy ugyanilyen kérdést:)
2012. máj. 19. 00:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Okés, megnézem :)
2012. máj. 19. 01:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Válassz nehezen feltörhető jelszót.Nagy-kis betűk,számok és szimbólumok nagyon megnehezítik a jelszavak feltörését főleg ha hosszúak

Például: NaEzTöRdFel198@?>.

Ne mentsd el a jelszót különben ha kémprogram megy fel a gépedre akkor könnyen megtudja szerezni a jelszavadat a böngésződ által(mert a böngésződ menti el).Inkább írd fel egy papírra

2012. máj. 19. 01:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Hogy lehetne brute force-szal feltörni, a páradik próbálkozás után tuti captchát rak ki, vagy azt csinálja, amit most a kérdező accával...
2012. máj. 19. 02:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az e-mail címedet is cseréld le, és állítsd be, hogy még az ismerősök előtt is rejtve legyen. Nekem ugyanez volt pár hónapja, én is lecseréltem mindent, azóta semmi probléma. :)
2012. máj. 19. 10:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Jelszó megváltoztatva.

A víruskeresőt meg lefutattam mégegyszer teljes gépre, aztán mégiscsak volt ott egy malware :S

2012. máj. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!