Facebook profilomba külföldről próbáltak meg bejelentkezni?
Sziasztok!
Amikor bejelentkeztem a facebookba, kiírta hogy az előbb más országból próbáltak meg belépni a profilomba és igazoljam, hogy én voltam-e az, stb.
A térkép szerint valahonnan Mexikó környékéről volt ez....
Ezt mennyire kell komolyan venni?? Lehet keylogger van a gépemen? Víruskeresőt állandóan futtatok, elvileg tiszta a gépem! Lehet hogy csak tévedés lenne ez az egész??
A válaszokat előre köszönöm!
AZ biztos hogy nem tévedés!
Egy ilyen nagy közösségi oldalon nem fordulna elő ilyen kicsi baki.És igaza van az előttem lévő válaszolónak,ez nem keylogger,de azért változtasd meg a jelszavadat.
Ha megint próbálkoznak,akkor sajnos hetente kéne cserélni a jelszót.Mert bruteforcal is fel lehet törni,csak az sok idő.
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!!!!
Kedves 2. válaszoló, próbáltam a kérdésnek utánanézni először a neten, de nem találtam róla semmit (lehet rossz szavakat használtam) ezért írtam ide. Nem bújom mindennap ezt a témakört.
Válassz nehezen feltörhető jelszót.Nagy-kis betűk,számok és szimbólumok nagyon megnehezítik a jelszavak feltörését főleg ha hosszúak
Például: NaEzTöRdFel198@?>.
Ne mentsd el a jelszót különben ha kémprogram megy fel a gépedre akkor könnyen megtudja szerezni a jelszavadat a böngésződ által(mert a böngésződ menti el).Inkább írd fel egy papírra
Köszönöm a tanácsokat!
Jelszó megváltoztatva.
A víruskeresőt meg lefutattam mégegyszer teljes gépre, aztán mégiscsak volt ott egy malware :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!