Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a facebook chatemmel?

Mi történt a facebook chatemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap valami probléma volt a chat-tel,nem tudott kapcsolódni.ma mikor felmentem, olyan lett a chat mint a telefonon az SMS,tehát ilyen kis szöveg buborékokat ír,kéket meg sárgát és eléggé furcsa meg kicsit zavaró.Miért van ez? Át tudom állítani valahogy?

2013. nov. 21. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
facebook újított, majd megszokod.
2013. nov. 21. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem csak nekem ilyen?
2013. nov. 21. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam ma délutántól ilyen, nekem tetszik.
2013. nov. 21. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ilyen
2013. nov. 21. 21:09
 5/7 anonim válasza:
nekem még nem. A telefonomon átváltott nagyon szívás kinézetűre. Eddig is törölni akartam, mert irdatlan sokkal több adatforgalmat generál, mint mondjuk egy viber
2013. nov. 21. 21:12
 6/7 anonim válasza:
Nekem ma délután lett olyan, de nagyon nem tetszik..még én sem jöttem rá, hogy lehetne át állítani, ha lehet egyáltalán.
2013. nov. 22. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen két napja. Hát elég furi... Viszont az tetszik, hogy kiírja az emberek neve mellett, hogy "web" vagy "mobil". Mert mobilról azért nem írogatnak túl nagy litániát az emberek, így tudom, mikor nem szabad zaklatni őket.:)
2013. nov. 23. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!