Facebookon hogyan lehet ezeket megcsinálni?
Amióta bejött ez az idővonal tud nekem bárki üzenetet írni, azelőtt nem lehetett csak az ismerősöknek. Hogyan tudom azt beállítani, hogy újra így legyen? Másoknál láttam ilyet. A kezdőlap és a forgó kerék között lévő legördülő menünél csak azt lehet beállítani, hogy nem ismerősök üzenetei hova kerüljön, de azt nem, hogy ki írhat egyáltalán.
Hogyan lehet azt beállítani, hogy az ismerőseim ne lássák, hogy kik az ismerőseim. Szintén láttam ilyet másoknál, de én csak a nem ismerősöktől tudom elrejteni az ismerőseim számát.
"Hogyan lehet azt beállítani, hogy az ismerőseim ne lássák, hogy kik az ismerőseim. Szintén láttam ilyet másoknál, de én csak a nem ismerősöktől tudom elrejteni az ismerőseim számát."
Az ismerős számmal együtt a fejecskék is eltűnnek, tehát az ismerősöket is elrejtetted. :) Ezt beállíthatod "csak én"-re és akkor senki nem látja, az ismik sem. Viszont: a közös ismerősök mindig látszódni fognak. Tehát ha X és Y ismerősöd, és ők is ismerik egymást, akkor látják egymást az ismerőslistában, attól függetlenül, hogy elrejted a dolgot.
A leveles dolgot meg szerintem nem lehet beállítani, már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!