Miért nem tudok belépni a citromailbe?
Figyelt kérdés
Egész pontosan beléptet, de azonnal ki is dob, majd ezt írja ki?
Automatikus kilépés. Biztonsági okból egy időben egy felhasználóval lehet bejelentkezni.
Mit kéne átállítanom?
Ill. az oldalakon, itt gyakorin is egyes szavak zölden két aláhúzással jelennek meg és ha rámegyek a szavakra, akkor reklámot tölt be. Ez mit jelent?
Köszönöm!
2013. nov. 21. 15:33
1/5 jiiii válasza:
Nekem is ez volt a gondom. Google Chrome-om van, és ismeretlen szoftver egy bővítményt telepített fel. Valami Video cucc volt. Azt kitöröltem és azóta megy tovább az élet ;)
2/5 anonim válasza:
nekem is ez van..nem tudod a pontos nevét a programnak amit kitöröltél? :D
3/5 jiiii válasza:
Google Chrome-os bővítmény. Video Player a neve, ha jól emlékszem, mert a multkormegint sikeresen feltettem... Sosem szoktam bővítményekkel szarakodni, azért tudom, hogy az nem oda való.
4/5 jiiii válasza:
Vagy Media Player. Nem emlékszem pontosan
5/5 jiiii válasza:
Az a téma, hogy már kitörölni sem tudtam.. De amikor ujraraktam a Chrome-ot akkor megint beadta bővítménynek. A sikeres megoldás: Vezérlőpult->Programok telepítése és törlése->Media Player (egy kuka szerű ikonja van)->Eltávolítás. Ezután ismét megy minden a régi kerékvágás szerint. Csak már kicsit kezdek ideges lenni ez a MediPlayeres hülyeség miatt, mert visszatért. Remélem többet nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!