Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges ez? Összekötötte...

Lehetséges ez? Összekötötte magát két gép neten keresztül?

Figyelt kérdés
Teljesen véletlenszerű számítógépezés közben lettünk figyelmesek arra, hogy barátnőm és az én gépemen azonos előzmények, megjegyzett dolgok vannak. Ráadásul nem is egy városban lakunk, és nem egy időben mennek a gépek. Pl itt berakott 2 könyvjelzőt, az megjelent az ő gépén. Ha beírom pl az "Y" betűt a keresőbe, ugyanazokat a kereső lehetőségeket adja be, mint nála. Bejelentkezett az ő gépén egy oldalra, és az én gépem is megjegyezte az ő jelszavát, felhasználónevét. Ez meg mi lehet? Elég ijesztő. Ráadásul valamelyik nap kora reggel bekapcsolt a gépem 10 másodpercre, majd kikapcsolt magától.
2013. nov. 19. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
ha a google chrome ba be vagytok jelentkezve ugyanazzal az acc-al, akkor ez pont így működik(direkt)
2013. nov. 19. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen? Ha jól emlékszem egyszer jelentkeztem be nála, hogy elolvashassak egy vacak cikket. Mi az ellenszer? :)
2013. nov. 19. 15:00
 3/6 Csxeba ***** válasza:
Kijelentkezel :D www.google.com, bal felső sarok
2013. nov. 19. 15:10
 4/6 Csxeba ***** válasza:
bocs, jobb felső
2013. nov. 19. 15:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Az egész Chrome letörlése cakumpakk úgy látom megoldotta a problémát, a kijelentkezés nem ért semmit.

Nem kicsit lett bizarr a google.

2013. nov. 19. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj és elfelejtettem, köszönöm a választ!
2013. nov. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!