Mivel másabb a helyzet este, mint napközben?
Figyelt kérdés
Legújabb fajta mobil internetem van, 12gb-t lehet használni egy hónapban, utána lassítják a sebességet, de ez most nem lényeg. Éjféltől reggel 6-ig +100gb elérhető adat van, és éjféltől 6-ig a pingem 25-30, napközben meg 55-60... ez mitől lehet?2013. nov. 17. 00:56
11/15 anonim válasza:
fejlődik mindenki mindenki váltja az internetét erősebbre és abból több van már erre is itt a válasz és igen mindenki reggel 6kor aki felkel elkezdni nyomni reggel 5-6-7 fele kel mindenki legrosszabb esetbe 8-9 és a mai világ a telefonjához nyúl legelőször...
12/15 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy éjjel kevesebben neteznek, mint nappal, ezért a letöltést áttolják ezzel a módszerrel éjszakára. Ennek nincs éles határa, de valami időpontot ki kellett tűzni, ez még nem jelenti azt, hogy 5.59-kor mindenki alszik, 6.01-kor pedig már vadul böngészi a weboldalakat.
Valószínűleg a pinged sem úgy alakul, hogy 23.59-kor még 25, 0.01-kor meg már 60. Nap közben rosszabb, mert sokan használják a hálózatot.
13/15 A kérdező kommentje:
Felhívtam a szolgáltatót, utána érdeklődtem. Az a helyzet, hogy ugye bár 42mbit-es az internet, és 6:00-kor a sebességét lassítják...
2013. nov. 18. 10:08
14/15 soccerway válasza:
A net sebességének semmi köze a pinghez.
15/15 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon úgy néz ki. Amikor a sebességét éjszaka felveszik a ping is jó...
2013. nov. 18. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!