Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetszolgáltatóváltás...

Internetszolgáltatóváltás előtt vagyok! Tanácsokat kérnék tapasztalatokat!?

Figyelt kérdés
a helyzet az h kb 3 éve fibernetünk van, most lejárt a hűségnyilatkozat és mint egy varázsütésre, alig jönnek már be az oldalak, minden lassú, kaki, borzalom. az lenne a kérdés h érdemes e vmi másik szolgáltatóra váltani, vagy maradjunk ennél? tcom, chello, stb ami még van, mik a tapasztalatok? budapest 22. kerületi vagyok egyébként
2009. nov. 18. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem amiatt lassú. Épp hogy most kéne begyorsulnia nehogy lemond nem? Valahol máshol nézz szét. Lehet vírusos a géped vagy valami. Esetleg ha megkérdeznéd a hibabejelentőjükön hogy mitől lehet. Ha mindenképp váltasz pesten biztos van digi net. Annál jobb nincs a világon. 20 mega le és fel négyezerért. Torrenthez isteni. Bár felénk is lenne Diginet.
2009. nov. 18. 01:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 3x váltottam, abból 2x zökkenőmentes volt, 1x az NHH hatására sikerült végre lépésre kényszeríteni a szolgáltatót (szünetmentes adsl szolgáltatóváltás opció, 2 hónapos netkiesés). Szal csak óvatosan :D
2009. nov. 18. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is a digi-t ajánlom, csak 4000-ért (pontosabban 4500-ért) már 80 Mbit le és 25 Mbit feltöltés van.

És mindig gyors, sosem szakadozik, stb.

De a honlapon nincs XXII kerület felsorolva, de ritkán frissítik a címlistát, így jobban jársz ha felhívod.

2009. nov. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!