Ez az eladó valóságos? Nem kamu?
Az ebay-on láttam egy jó telefon 4 magos 1 giga ram , és 5 colos kijelző! Visszont 50 eladása volt eddig , és nem igazán van kiírva a telefonál hogy milyen töltöt kapok hozzá meg stb! Cortex A7 Quad Core , power Gsx 544 GPU Elég jó én féllek hogy kamu.
Itt van a teló :)
Akkor ez nem kamú ?
"Akkor ez nem kamú ?"
Erre van a buyer protection. Ha nem kapod meg, akkor vissza kapod a pénzed.
Viszont én nem vennék egy ennyire kétséges telefont. 13000Ft-ért valami iszonyat gagyi lehet.
ma 17:00
Na igen, de sokan csak addig jutnak, hogy hány mag van benne meg mennyi memória.
De nem is tudom, hogy hogyan gondolják egyesek, hogy 13000Ft-ért normális telefont kapnak.
Na vagyok én nem várok enyiért normális telefont!
Azért tettem fel a kérdést hogyha ezt megrendelem ezért lényegében mit várjak! Jelenleg Nokia 5700 telefonom van! Nekem Wifire kéne itthonra , facebook , youtube ilyen alap dolgokra meg néha kis játékokra Nintendo emulátor!
Sony X8 telom volt tavaly annál mindenkép jobbat akkarok!
Hogy mit várj... Semmi jót!
Egy rosszúl beállított, homályos VGA kamerát, egy rossz színkészlettel bíró kijelzőt, sok-sok egyébb szoftver bug -ot...
És ha szerencséd van, meguszod a kellemetlen hardver hibákat. (volt hogy a hátsó kamera felét eltakarta a hátlap)
Még az is lehet, hogy működni is fog. Úgy ahogy, de lehet, hogy két hét után valami bemondja az unalmast, aztán megint más megy tönkre.
A lényeg, hogyha van az ablakon kidobni való pénzed, akkor vegyél egy ilyen egy ilyen gagyit.
Te tudod.
Okés Kösszi a válaszókat! :) Akkor lehet gyüjtök tovább és veszek a vateráról egy Xperia Neo-t! Az nagyon tetszik! :)
Akkor egy Sony X8-al is többet érek igaz ? :)
Haverom vett ebayrol Android tabletet és hát nem a legjobb minőségű , olyan a kamerája mint a az ezzer éves és K310 telefon jobb tőle! Könye lefagy és szaggatnak rajta a játékok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!