Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez az eladó valóságos? Nem kamu?

Ez az eladó valóságos? Nem kamu?

Figyelt kérdés

Az ebay-on láttam egy jó telefon 4 magos 1 giga ram , és 5 colos kijelző! Visszont 50 eladása volt eddig , és nem igazán van kiírva a telefonál hogy milyen töltöt kapok hozzá meg stb! Cortex A7 Quad Core , power Gsx 544 GPU Elég jó én féllek hogy kamu.

[link]

Itt van a teló :)

Akkor ez nem kamú ?

2013. nov. 14. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez egy Samsung Note 2 kínai copy...
2013. nov. 14. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:

"Akkor ez nem kamú ?"

Erre van a buyer protection. Ha nem kapod meg, akkor vissza kapod a pénzed.

Viszont én nem vennék egy ennyire kétséges telefont. 13000Ft-ért valami iszonyat gagyi lehet.

2013. nov. 14. 19:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösszi a választ! Azt írja 4 magos cpu meg 1 giga ram! nekem bőven elég lenne! :) Csak féltem ha megrendelem nem jön meg!
2013. nov. 14. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
A cortex a7 kurrva elavult, annál egy 2magos is jobb
2013. nov. 15. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:

ma 17:00

Na igen, de sokan csak addig jutnak, hogy hány mag van benne meg mennyi memória.

De nem is tudom, hogy hogyan gondolják egyesek, hogy 13000Ft-ért normális telefont kapnak.

2013. nov. 15. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
sőt a kiviben milyen sok mag van xĐ
2013. nov. 15. 19:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Na vagyok én nem várok enyiért normális telefont!

Azért tettem fel a kérdést hogyha ezt megrendelem ezért lényegében mit várjak! Jelenleg Nokia 5700 telefonom van! Nekem Wifire kéne itthonra , facebook , youtube ilyen alap dolgokra meg néha kis játékokra Nintendo emulátor!

Sony X8 telom volt tavaly annál mindenkép jobbat akkarok!

2013. nov. 15. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Hogy mit várj... Semmi jót!

Egy rosszúl beállított, homályos VGA kamerát, egy rossz színkészlettel bíró kijelzőt, sok-sok egyébb szoftver bug -ot...

És ha szerencséd van, meguszod a kellemetlen hardver hibákat. (volt hogy a hátsó kamera felét eltakarta a hátlap)

2013. nov. 16. 10:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Még az is lehet, hogy működni is fog. Úgy ahogy, de lehet, hogy két hét után valami bemondja az unalmast, aztán megint más megy tönkre.

A lényeg, hogyha van az ablakon kidobni való pénzed, akkor vegyél egy ilyen egy ilyen gagyit.

Te tudod.

2013. nov. 16. 11:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Okés Kösszi a válaszókat! :) Akkor lehet gyüjtök tovább és veszek a vateráról egy Xperia Neo-t! Az nagyon tetszik! :)

Akkor egy Sony X8-al is többet érek igaz ? :)

Haverom vett ebayrol Android tabletet és hát nem a legjobb minőségű , olyan a kamerája mint a az ezzer éves és K310 telefon jobb tőle! Könye lefagy és szaggatnak rajta a játékok is!

2013. nov. 16. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!