Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi gondoltok, Pamkutya sikere...

Mi gondoltok, Pamkutya sikere nem túl nagy a videóihoz képest?

Figyelt kérdés
vagy megérdemli a milliós nézettséget egyes videóin?

2013. nov. 14. 13:21
 1/5 soccerway ***** válasza:
89%
Szerintem ha valakit sokan néznek az nem véletlen, tehát megérdemli, miért ne érdemelné.
2013. nov. 14. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
elején nem volt rossz, de szerintem amit ők csinálnak(főként hogy az első részek konkrétan a kutyákról szóltak, nem zeneparodizálásról meg stb.), hosszútávon nem fog működni. az 5.-6. ilyen poénos zenevideó után elkezd laposodni az egész, meg ilyesmi, nincs benne kreativitás.
2013. nov. 14. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:
én meg pont az elején nem tudtam élvezni őket, a poénos paródiákat inkább..de mégis azt érzem, hogy bármennyire is jók, vannak náluk jobb videósok is, sokkal kevesebb feliratkozóval
2013. nov. 14. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

szerintem viccesek a paródiák, én nem sajnálom tőlük a nézettséget e

mondjuk az kicsit túlzás hogy a Fókuszban vagy valamelyik ilyen műsorban benne voltak, de szerintem ezután fellendült a nézettségük

2013. nov. 14. 14:33
 5/5 anonim válasza:
72%

Èn szeretem, bár egy kèt videójuk nagyon nem jött be.

De nèmelyik meg annyira jő volt, főleg egy kèt paródia, hogy már egy zenecsatornán is leadhatnák.

Ami nem tetszik nèha nekem, hogy olyan mintha Bèla nèha nevetne èneklès közben, bár ezen nem is csodálkoznèk, amilyen baromságokat összehordanak nèha (jó értelemben).

Szerintem fejlődtek sokat.

2016. jún. 13. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!