Van olyan program ami megmutatja, hogy mi gátolja az elérését egy adott oldalnak?
Figyelt kérdés
Routerről kapom az internetet, és van néhány oldal ami nem akar bejönni(pl. war thunder hivatalos honlapja). Mivel több gép is van rajta, így megnéztem a többit és azokon meg lehet nyitni. Xp-m van, xp tűzfallal, superantispyware, és avast.2013. nov. 14. 07:37
1/3 anonim válasza:
Nincs.
De kikapcsolod a programokat és megnézed mi blokkolja.
2/3 A kérdező kommentje:
kikapcsoltam az avastot, tűzfalat és a spywaret is, megnéztem több fajta böngészővel, de nem találtam a hiba okát, nem tudtam csatlakozni. Még parancssorban is megnéztem azt ami elvileg végigköveti(asszem route) az útját, de egyik ott próbálkozással se tudott elérni sehová se.
2013. nov. 14. 08:19
3/3 anonim válasza:
tracert a parancs...
nslookup oldal.hu -t nézd meg, ha visszad ip-t, akkor legalább a dns jól működik, de lehet, hogy vki beírta az etc/hos -ba a címhez a localhostot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!