Elvesztettem az internet telepítőjét?
Sziasztok!
Az lrnne a bjom hogy van egy modemem (nem tom jol irtam-e) ujra raktam a gépet és nincs meg a telepítő CD :(
Ilyenkor mit lehet tenni?
Egyebkent a kerdesed szintjebol kiindulva, kotve hiszem hogy kepes lettel volna te ujrarakni akarmit is.
Tanacs: hivj szakembert
Ha tudod, hogy mi a neve és a terméktípusa a modemednek, akkor azt beütöd goggle-ba, és hozzárakod a "driver letöltés"-t
tehát tegyük fel "csúcs modem 007"-ed van, akk beütöd h csúcs modem 007 driver letöltés :)
tedd fel, és kész..
Modemhez nem létezik telepítő CD. Vannak bizonyos modemek, amik USB AB kábellel is összeköthetőek a géppel, ha abba esetleg nem lenne hálótati adapter.
Ilyenkor kell a driver CD általában, hogy felismerje a Windows és létrehozzon egy úgy nevezett virtuális hálókártyát. De az ilyen modemek ritkák. És kevésbé jellemző, hogy a felhasználók USB AB kábellel használnák.
Ha mondjuk ADSL modemed van, bizonyos szolgáltatók akkor is mellékelnek telepítő CD -t, de ez csak simán létrehozza a PPPoE kapcsolat, amit ugyan úgy beállíthatsz a Windows -ból néhány kattintással, CD nélkül.
Ha pedig modem-routered van, annak beállításait abszolút nem érinti a Windows újratelepítése, így csak a hálózati kártya driverét kell felraknod.
Tudom hogy zavarosan irtam mert este volt :D Igen ADSL cucos van úgy csináltam hogy létrehozza a kapcsolatot de nem hozta! Akkor jutott eszrmbe hogy "nekem van CD-m is de hol?" azt a google-os keresést megpróbálom mobilnettel!
Köszi a válaszokat!
És de ujra tudok rakni akármit hahahaha (gonosz nevetés)
Persze logikus, azt hallgattasd el, aki érdemben segített is valamit a kérdésben. :D
De ha annyira okosnak képzeled magad, csináld egyedül. Ha ez egyik opció nem vezet eredményre, akkor nyilván a másik lesz a jó. Max a T-Home ügyfélszolgálata segíthet, egyedül Ő csinált ilyen CD -t a szolgáltatók közül, a többi ADSL szolgáltató tudta, hogy ennek semmi értele, mert alapból tudja a Windows a PPPoE -t. És inkább leírást mellékelt, amit fent is linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!