Miért nem működik a facebook-on a játék?
Pár napja akadozik a gép, nem tetszett már nekem. Ma reggel nem tudtam egy játékot sem megnyitni egyáltalán, a hírekben képek rendesen látszanak, videók működnek. Olyat írt ki, hogy az adobe nem működik, mert valami bővítmény akadályozza... Azt megcsináltam, úgy sem volt jó. Töröltem minden programot, ami magától mostanában telepítődött akaratom ellenére. Az adobe readert újból telepítettem. Nem értek hozzá, nem tudom az adobe readert, és a adobe flast.. közti különbséget, mindkettőnek fent kell-e lenni,...
Nézelődtem utána az interneten, chrome-t használom, és ha lekérdezem a "chrome:plugins" -t, akkor lehet engedélyezni, tiltani a bővítményeket. Csak éppen nem tudom miket kell. Valaki tudja ezeket?
Használj inkább firefoxot !
a facebook fejlesztők néha lusták megnézni hogy az újjítások hogyan funkam más böngészőkön, főleg explorer és firefoxra optimalizálják a játékokat.
én is találtam már olyan weboldalakat nem is keveset ami pl opera böngészőn szanaszét van csúszva, és firefoxon simán fut, valamit csináltam már olyan weboldalakat hobbi szinten hogy firefoxon máshogy néz ki mint Exploreren.
valószínű a böngészőbe van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!