UPC korlátozhatja bizonyos oldalak elérését?
Az Invitel interneten keresztül minden oldalt el tudok érni, a UPC-n keresztül azonban nem (torrent oldalak). UPC tilthat le oldalakat?
Kb. 2 hete lett bekötve a UPC internet, eddig semmi gond nem volt vele. Azonban most a gyakran használt torrent oldalakra nem tudok felmenni. Most olvastam, hogy van olyan szabály, hogy extrém használat esetén korlátozhatják az internet elérést. De ehhez 3 hónap átlagának el kell érnie a 300 Gb-os forgalmat, ugye nekem csak 2 hete van (az igaz, hogy már most túlléptem a 300 Gb-ot). A letöltés sebesség azonban nincs korlátozva csak azokat a bizonyos torrent oldalakat nem tudom elérni a UPC-n keresztül. Invitelen keresztül minden gond nélkül el tudom érni. Ill. elméletileg figyelmeztető emailt is küldenek, de ilyen sem jött.
Ilyenkor esetben mit lehet csinálni?
Szia!
Ez nem csak nálad van, hanem mindenkinél. Nem a sávszélkorlát átlépése okozza, hanem ma kb. éjféltől ez a helyzet.
Lehet, hogy béta tesztelnek valamit (és hamarosan menni fog ment), de az is lehet, hogy a UPC úgy döntött, hogy mostantól kezdve letiltja a hálózatán a teljes torrent forgalmat (ez a drága sávszélesség nagy részét kiteszi).
Egyelőre ennyit lehet tudni, a következő napokban valószínűleg lesznek pontosabb magyarázatok (esetleg egy UPC nyilatkozat) a neten.
Köszönöm a gyors választ!
Amúgy most vettem észre, hogy nem csak torrent oldalakat nem érek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!