Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Apám nézi a facebook beszélget...

Apám nézi a facebook beszélgetéseimet, hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
Nem közvetlenül nézi hanem valami programmal a saját gépéről. hiába változtatok jelszót akkor is tudja. néztem a gépét és semminek nincs nyoma. sos

2013. nov. 1. 22:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jelszót leggyakrabban nem törni szoktak, hanem:

-kicsalni az áldozattól (pl rávesznek, hogy keress fel valamilyen oldalt, pl smiley-kat vagy valami extra dolgot ígérve, ahol kérik a FB jelszavad, vagy üzemeltetők nevében megkeresnek, törléssel megfenyegetve)

-kitalálni (jeles dátumot, kedvenc barát/énekes/színész/macska nevét, a rendkívül elmés "jelszó"-t tilos megadni)

-fertőzött eszközön történő FB-ozást követően ellopni

Csak az átlagember gondolja úgy, hogy Kiss B. István gyakorló hacker leül, 10 percig klimpírozik a billentyűzeten, majd diadalittasan motyogja maga elé, hogy "feltörtem a rendszert, megvan a jelszó!". (Értelmes oldalon amúgy sem tárolják hashelés nélkül a jelszavakat.)

2013. nov. 5. 17:03
 22/26 anonim válasza:

honnan tudod hogy nézi? :O miért nem kérdezed meg tőle?

történt valami fejlemény?

2013. nov. 10. 14:18
 23/26 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nézi mert mindig utalgat hogy miket beszélgetek. Hetente változtatok jelszót,mégis tudja. NEmvagyok túl jóba apámmal és már sokszor kértem hogy hagyja abba de lesz*rja
2013. nov. 12. 19:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Hardveres keylogger sincs? Ezt a billentyűzet és a USB port közé kell ékelni, szoftveresen nem lehet detektálni.
2013. nov. 12. 19:46
 25/26 A kérdező kommentje:
nincsen semmmi ilyesmi.Néztem a gépén az előszményeket és ottvannak az üzeneteim. De már kezdem feladni:(
2013. nov. 14. 19:04
 26/26 anonim ***** válasza:

érdeklődj prohardver.hu-n

ott nagyobb kockák vannak mint itt

2013. nov. 18. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!