Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Apám nézi a facebook beszélget...

Apám nézi a facebook beszélgetéseimet, hogy akadályozzam meg?

Figyelt kérdés
Nem közvetlenül nézi hanem valami programmal a saját gépéről. hiába változtatok jelszót akkor is tudja. néztem a gépét és semminek nincs nyoma. sos

2013. nov. 1. 22:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
mondjuk beszéld meg vele. nem hinném, hogy bármi köze is van hozzá, bár attól függ, hány éves vagy.
2013. nov. 1. 22:59
 2/26 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra a gépedet, majd jelszavazd le a felhasználói fiókodat, akkor nem lesz esélye kémprogramot rakni a gépedre:)
2013. nov. 1. 23:01
 3/26 anonim ***** válasza:
Rakjál apád gépére linuxot, akkor esélye sem lesz kémprogit föltenni!
2013. nov. 1. 23:04
 4/26 Egerecske ***** válasza:
100%

Nyilván kihasználja az emberi tudatlanságot, át kellene nézned valami jó védelmi programokkal a gépet, jó legyen a védelmed, értem ezt az alatt hogy jól legyen beállítva,,

[link] futtasd le a free, verziót, legfrrisebb adatbázissal

szintén : [link]

legvégső esetbe újra telepíted a rendszert, viszont amíg gondok vannak minden kép használj virtuális billentyűzetet, lehetőleg ne lépj be egy darabig oda ahol jelszó szükséges.

2013. nov. 1. 23:04
 5/26 anonim ***** válasza:

Ha megér neked havi 1500 ft-t h ez ne zavarjon akkor ajánlhatók egy VPN szolgáltatót. Van 3 nap próba idejük h ne végy zsákba macskát.(Írj privit ha érdekel.)

Röviden ez sok mindenre használható bár esetedben az a lényeg h titkosítja az internetes adatforgalmad így az előzményeid visszafejtése lehetetlen lesz.

Nem csak apádnak mindenkinek pl rendőrségnek is.

Nincs az a program ami letöltené a linkeket, képeket videókat, amiket megnyitottál mert a csatorna amit a VPN alkalmaz titkosítót.

2013. nov. 1. 23:17
 6/26 Egerecske ***** válasza:
74%

nekem ne mondja senki hogy magát a szlgáltatót és a rendőrséget meg lehet kerülni egy programmal, mert lemegyek hídba, nyilván vannak spéci dolgok amikkel el lehet érni ezt azt, de oda szerintem tudás is kell, programozni nem kezdőként,, angol nyelv tudás,, ismerni a biztonsági réseket hol van gyenge láncszem, stb

El nem tudom képzelni hogy egy átlag user egy programmal csodákat tesz.

2013. nov. 1. 23:24
 7/26 anonim ***** válasza:
szerintem ennél jóval egyszerűbb, akár egy sima teamviewer szerű távoli elérős program, ami a gazda gépen nem jelez ki semmit, ha rákapcsolódunk távolról.
2013. nov. 1. 23:25
 8/26 anonim ***** válasza:
amúgy az utolsó válaszoló nem mond h
2013. nov. 1. 23:33
 9/26 anonim ***** válasza:
hülyeséget nézd meg h fönn van-e a gépeden a teameiewer
2013. nov. 1. 23:33
 10/26 anonim ***** válasza:

A VPN nem program hanem szolgáltatás látom értesz hozzá mint ló az ábc-hez.

Am meg a világon több millió ember használja és nem viccből köztük én is.

De zöldségeket ne beszélj ha nem értesz v mit 6-os.

2013. nov. 1. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!