Tudom hogy nem olyan fontos. De nektek hány lájk van a profilotokon? Engem folyamatosan cseszegetnek, hogy de kevés van az enyémen. Mert 8 van rajta. Nektek mennyi van? érdekelne
Csak miattad megnéztem, 10. Mindezt kb. 80 ismerősből, ja és én már lassacskán 30 leszek, szóval gondolom annyira nem számít az én statisztikám :)
Figyi, szerintem vágj vissza azzal, hogy neked meg valószínűleg több agysejted van, mert a legutolsó dolog, ami valaha is foglalkoztatna, hogy mennyi lájkot gyűjtöttél be.
Hihetetlen, hogy az ifjúság hogy meg tudja keseríteni egymás életét mindenféle semmi dologgal...
Gondolom most le leszek pontozva, de azért leírom.
358 ismerősöm van, kettő profilképem. Az egyiken 156, a másikon - amit hétfőn raktam ki - pont 100 darab. De nincs kint a mellem, nem vagyok celeb, egyszerűen csak nagyon jó képek. Egyik barátnőmnek nagyo jó gépe van + érdekes helyen lettek csinálva.
De nem, nem facebook-on élek és nem, nem érzem magam ettől többnek.
Én soha senkit sem cseszegetnék amiatt, hogy hány lájkja van..
Volt hét profilképem, több év alatt, mindegyiken én voltam, normális képek.
Ebből összesen kettő kapott 5-5 lájkot, a többi egyet sem.
A nyolcadik (a mostani) közel egy éve van kinn, egy lájkot kapott.
Van 250 ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!