Ncore-on nem jár azért kitíltás mert kettő gépről seedelem vissza a dolgokat? Persze egy hálózatról van szó, csak 2 gép van itthon. Ez a böngészésre is érvényes?
Nem jár.
hisz a kimenő ip-d ugyan az.
A hírek között le van írva egy FAQ-bejegyzésben:
3. kérdés: Egyedül használom az accountom, s itthon a családdal egymás gépeiről is belépünk, mi a teendőm?
3. válasz: Semmi, csak tüntesd fel a Beállítások/Extra/Üzenet a staffnak boxban.
7. kérdés: Routerrel osztott netet használok(unk), mi a teendőm(őnk)?
7. válasz: Semmi, mi azt látjuk pontosan.
10. kérdés: Beléphet szomszéd / rokon / bárki az én gépemen a saját accountjával?
10. válasz: Nem, kérjen meg, hogy lépj be a saját accountoddal, s használjátok azt.
11. kérdés: Én beléphetek a saját accountommal más gépén?
11. válasz: Nem (ha van az illetőnek saját accountja), kérdd meg, hogy lépjen be a saját accountjával, s használjátok azt.
Egy géphez egy Ncore fiók használható tudtommal, de, ha ez nem felelne meg neked, a profiloldaladon kell feltüntetned ezen igényedet.
Ezt ezúton tudod megtenni:
Megnyitod az Ncore */profile.php oldalát > felső sorban: 'Beállítások' > baloldalt: 'Extra' > majd az 'Üzenet a staffnak:' részhez leírod mi az ami nyomja lelked! :DD
Én is írtam ide, és többször is megesett, hogy összekeveredtek az itthoni gépek és az Ncore fiókok, de még sosem volt ebből probléma! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!